SUPERBUSY

Hej du har kommit till Sabina automatiska blogginlägg. Hon kan inte komma till bloggen just nu för hon är very busy och gör very important stuff. Typ äter chips och dipp och kollar på film liksom.
Men lämna gärna en kommentar efter pipet så svarar hon på den så fort hon kan.
*p i i i i i p* 

SWEET SATURDAY!

Det har verkligen varit fullt ös idag.
Igår var jag sjukt sugen på utgång och var nästan på gång att följa med ut, när min högra ben la av och bestämde sig för att jag behövde pengarna till annat än alkohol.
I min självömkan styrde jag halta benet till Åhlens och köpte min dyraste ansiktscreme ever.
Jag köpte liksom en ögongel från Chanel. 550 kronor.
Underbart.
Fick även höra från Åhlenstjejen (dom som jobbar på hudavdelningen är hudterapeuter, så det här är folk som kan) att jag hade en underbar hy för att vara 22. Att dom flesta börjar få sina första rynkor då, och det har jag ju sett på folk som är i min ålder plus några år till att dom har hy som fisar.
Men inte jag, jag hade hy som en persika ;)
Oj oj vad jag skryter!! Men ibland måste man få göra det. :)
I alla fall, jag fyllde på mitt förråd och köpte en mascara från lancome, och en ögongel från Chanel. Fick även en massa prover på parfymer och dyl från samma märke, vilket passar alldeles utmärkt då jag är på jakt efter en ny signaturdoft. :)
Provade den ena idag, men känner att den är lite för...damig för min smak. Jag tänker på helt andra människor än mig själv när jag känner lukten.
Får nog fortsätta leta, vet inte vad jag är ute efter, men det var inte den i alla fall. :)

Idag åkte jag med mamma ut till elgiganten för att hjälpa henne med att hitta en kamera.
Det blev till slut en Olympus kompakt. Ni vet sånna där som ser ut som systemkameror, men som inte har så man kan byta objektiv eller ändra slutartiden på. Den kameran blir nog jättebra när hon väl har lärt sig den. :)
Efter elgiganten så åkte vi till jobbet för att färga håret på henne. Jag skulle ha fixat Robban också, men det gjorde jag ju klart i förrgår så det gick lite snabbare idag. :) Underbar färg blev det! Pastellblond liksom. Jag är supernöjd!
Mamma och jag åkte till Gränby och shoppade lite handdukar och gardiner och inhandlade lite mat inför ikväll.
Vi mötte upp Emelie på stan och sen blev det till att åka hem till mig för att kolla på film. Two weeks notice blev det. Det är kul med gamla filmer som man inte har sett på ett bra tag. Man glömmer liksom bort hur mycket roliga saker dom säger i dom ;) "They said you weren't slurpee material".
Vi spelade master of television som Emelie såklart vann, ;)
Men det gjorde ingenting, mamma och jag var glada ändå.
Nu är det dags för att tvätta bort sminket och hoppa ner i sängen.
Imorgon kommer älsklingen hem och då vill jag att det ska vara fint här hemma så jag ska ge mig iväg för att handla ytterligare lite saker som vi behöver ;)


Jag bjuder på snygga girls och a whole lot of legs.
RSS 2.0