3 årig lycka

Igår firade älsklingen och jag treårig förlovninsdag.
Eftersom vi båda var helt slut efter dagens arbete (+ det faktum att vi inte verkar veta hur man gör för att lägga sig i tid) så bestämde vi oss för att fira stillsamt.
Vi köpte massvis med god frukt och gjorde en ordentlig fruktsallad och tittade på morden i midsommer (jag fick alla säsongerna i pressa av mina päron :D) och sen gick vi och la oss (inte heller då i tid).

Nu sitter jag på jobbet och har lunch och ska alldeles strax plocka färdigt en olle och skicka iväg den innan jag ska öva på att köra truck igen.

Later! :D

btw, vi har inget internet hemma än, det ligger inte som prio ett liksom, så därför är det så glest med updates men ni får ta det helt enkelt. jag finns ju på mobilen om det är nåt ;)

we're here!

nu är vi hemma igen.
vi kom hem igår kväll och var i uppsala ca 22.00, vi begav oss direkt till Lagerlöfs och visade kort och filmer för hela familjen.

idag är robert hemma med sin pappa och fixar i vårt kök, jag ska gå ner med la familja till stan och köpa lite stuff innan vi ska titta på bröllopet och färga håret på varandra så vi är fina till imorrn när mormor och morfar firar 70-års kalas!

snabb update, men nu vet ni att vi lever och är hemma igen ;)

sista dagen i newry och nordirland

sista dagen ar har, sen bar det av till skottland for nastan en veckas bilande. mysigt!
inga storslagna planer for den har dagen, jag ska ga till en frissa i centrum och fa mitt har fonat och tvattat. lyxigt!
har fasen aldrig gjort det, men det ar klart, om man far det gratis pa jobbet sa gar man ju inte o betalar for det nan annanstans =P

we're going to a mall nearby aswell to do some more shopping. mostly watches =)
they have way better prices here than back home, so we might as well go crazy here ;D
Gotta go, breakfast time!

(for den som inte forstod sa kandes det enklare att skriva pa engelska an att skriva sahar utan prickar ;D)
RSS 2.0