När mitt ♥ fyllde 30

Älsklingen min fyllde 30 igår.
En stor dag för en stor pojke!
Eftersom jag älskar födelsedagar och vill ge allt jag kan till min älskade så hade det självklart införskaffats både presenter, god middag och födelsedagsfika även fast det "bara" var han och jag idag då det stora firandet sker först på lördag.

När älsklingen kom hem från jobbet så åt vi mat från tzatsiki och sen fikades det en hel del gott innan vi gosade ihop oss och tittade på Glee och spelade buzz.
Efter det ville love åka ner på stan och kolla på manchester unitde-valencia och ville till min stora förvåning göra det med mig.

Jag är inte den som bangar (speciellt inte på en fölsis) så vi hoppade upp på våra cyklar (utan lysen) och åkte ner till Pitchers för att tjoa och tjimma bland andra karlar.


takes me back

Har legat och kollat på några (okej många) avsnitt av Sabrina tonårshäxan och insett lite saker.

När jag kollar på den här serien så längtar jag tillbaks till tiden när jag bodde hemma.
Det var så mysigt att ha ett eget rum där hela ens liv var.
Så mysigt att gå ner till vardagsrummet för att kolla på ANTM säsong ett med familjen och bara umgås för att sen gå upp och pladdra i telefonen (comviq kompis såklart) i timmar.

En annan sak som jag kom fram till är att min faster Ayten är hennes faster Vesta.
Fast bara det positiva.
Ni vet en såndär faster som gjorde allt för att man skulle ha kul och vara glad hos henne.
En sån faster som kollade på babe den modiga lilla grisen hundra gånger om och som köpte dyra akvarellfärger för att vi skulle få måla fula teckningar som hon beundrade.
En sån faster som köpte ett litet element som vi kunde ha i vardagsrummet när vi sov över för att det inte skulle bli så kallt (då både Emman och jag är frysskitar) en sån faster som älskar att kolla på pinsamma filmer med oss och som också tycker att vi alla ska ha det becke och då spelar det ingen roll om vi måste åka en vända runt hela Sverige för att hitta sakerna vi vill ha.

En såndär underbar faster ♥

tv-mys

Älsklingen spontanshoppade en tv igår.
En Samsung 46 tums led tv. Very nice!
Hans födelsedagspresent till sig själv liksom :)

Så igår kollade vi på blu-ray film och hade det allmänt mysigt och utropade lite då och då hur bra bild det var och hur otroligt skönt det var med en större tv! :D

Idag börjar jag dagen genom att titta på ett avsnitt av förhäxad medan jag äter frukost.
Mighty fine!

Sitter även och letar efter lite billiga dvd-boxar med serier.
Dom är ju så jäkla dyra så det är inte undra på att folk laddar hem skiten!

The search continues!
RSS 2.0