Underbara morfar <3

Idag när jag klippte mormor och morfar hämtade morfar en ipad!
Han hade fått den från jobbet och var väldigt stolt!

Hur cool är inte min morfar som snart fyller 72 och nu rockar med en ipad?

I'll tell you. Jävligt cool!

Dagens bilder

En uttråkad Bina.

Mangeln. Jag tvättade sjukt mycket tvätt.

Regnet utanför som jag och min nymanglade tvätt sprang i.

Mitt paket från Rapunzel som brevbäraren hade knycklat ihop och sen lagt in i brevlådan. Idiot.

Två rosor som jag fick av mormor idag efter att jag hade klippt henne. Jättefin blev hon!

#tafs

Jag läste precis på LadyDahmers blogg att hon startat hashtagen #tafs på twitter och uppmanar folk att berätta om tafsningar.
Jag satt och funderade lite och kom fram till att jag har varit väldigt förskonad ifrån ofrivilligt tafsande och det är jag glad för.
Och sen kom jag på en sak som hände i femman, alltså när jag var elva. Och det var absolut inte ofrivilligt tafsande det här heller. Men ändå konstigt. Och trots att alla visste vad som gällde så var det ändå väldigt väldigt underligt.

Vi var hemma hos en kille, X, det var jag och tre andra tjejer från vår klass, 2 av dom coola tjejerna, jag som var lite varken eller, och en tjej i vårt "coola gäng" som var den minst coola liksom. Ni kommer kanske ihåg den där hierarkin från skolan? Helt absurd är den, men det kan vi prata om en annan dag.
Jo, så det var alltså vi fyra tjejer, X och en till kille, Y. Vi gick alla i samma klass, X hade en storebror och Y var på något vis lite mer sexuellt framåt än alla andra. X storebror hade berättat att på högstadiet tog man tjejerna på brösten.
Och vi ville ju gärna vara som dom på högstadiet. Så vi blev tafsade på.
Det mest absurda är hur det här gick till. Vi gick ner i X källare allihopa. Sen släckte han lyset. Han släckte alltså lamporna så man inte kunde se vilken tjej som var vilken. Alltså blev vi alla ansiktslösa. Inget jag reflekterade över då. Sen fick alla vi tjejer ställa oss i ring och sen gick killarna runt och klämde oss på pattarna (okej, mina pattar, dom andras bröstvårtor, vi var barn och jag var den enda som kommit i puberteten), en efter en. Om och om igen.
Jag kan inte minnas att jag tyckte att situationen var underlig då, jag kommer ihåg att jag så gärna ville att dom här två killarna skulle gilla mig och att jag gärna ville vara som tjejerna på högstadiet.
efter det här tändes lampan och jag och dom andra tjejerna cyklade hem. Vi sa ingenting till varandra, stämningen var bara konstig.
Idag när jag tänker på det så tänker jag på det med nån form av nervöst skratt, det var så himla konstigt bara alltihopa.
Så, där har vi min tafshistoria, berätta din!
RSS 2.0