Sjukskriven

Jag var hos läkaren igår och har blivit sjukskriven på heltid i två veckor. Efter det blir det deltid till sista april sen får vi se. Det kändes väldigt bra att bli sjukskriven men ändå inte. 
Jag har svinont i hela benen. Som en nerv som ligger i kläm hela tiden typ. Efter en radda med undersökningar så förklarade min läkare att min smärta är foglossning och att den beror på att mina leder är överrörliga. Det fanns alltså ingenting jag kunde göra åt det och min upplevda smärta är inte överdriven. Det kanske låter fånigt för dig men för mig var det skönt och viktigt att höra. Jag vill så gärna vara duktig och bra och det kändes som att det här gjorde mig till motsatsen, hur dumt det än låter. 
Det är också väldigt jobbigt att vara ny på en arbetsplats och bli sjuk stup i kvarten och sen sjukskriven. Sen hittade jag en tjej som jag följer på insta som också är gravid, ny på sitt jobb OCH sjuk hela tiden. Det kändes helt fantastiskt att inte vara själv med det här. 
Jag måste dock läsa om min självkänsla bok för såhär vill jag inte starta min karriär som mamma. Med ett duktig flicka syndrom och konstant dåligt samvete. Nej nej! 
För att liva upp stämningen så kommer två bilder på världens bästa tjejer frånidag  <3





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0