Midsommar 2019

Ibland får man till en fantastiskt lagom midsommar och i år blev det precis så. 
Förmiddagen spenderade vi i trädgården, Lucas och Robert tömde ett förråd. Alltså verkligen "bara" tömde det. Allt skit bars ut & ska sorteras imorgon. 
Jag klippte häcken. I princip 1/3 av en av våra tre häckar. Hatar skiten, skulle gladeligen ta ner och sätta upp plank istället. Men har ju grannar på andra sidan som nog inte vill samma ;) 

Efter Lucas sovstund kom hans farbror Johan och hälsade på en snabbis. Därefter drog vi med mormor till Liljekonvaljeholmen där vi mötte upp Emelie och Denniz. 
Mormor var favorit tills han fick syn på Emelie, så slängde han bort mormors hand och grabbade tag i Emelies.  (null)

(null)

(null)

Emelie, Denniz och Lucas tittade på de olika djuren från 4H. Lucas drog med Emelie pp ko-jakt men hittade inga kossor. 
Efter det tittade vi på en dansuppvisning med olika typer av folkdanser. Jättekul att se! Lucas var förtrollad, han älskar ju dansuppvisningar. Vare sig det är disco (som på Fallens dag) eller folkdans som idag. 

Seeeen var det dags för midsommarstången att resas. De som skulle göra det var alla ca 100 år gamla och Robert fångades snabbt in som hjälpreda. Lucas ville knappt blinka för han var så uppslukad av Roberts uppdrag. 

Efter avklarat uppdrag var det dags för dans. Lucas var med och dansade men var frustrerad över att han inte kunde alla sångerna. När det var dags för små grodorna tog han dock i för kung och fosterland och hoppade snabbt igenom en egen ring för han tyckte folk var för långsamma. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vädret var verkligen fantastiskt idag men det gjorde också att man inte orkade dansa så länge (allra helst inte denna spyfluga). 

Efter dansen blev det fiskedamm och sen dansade Lucas en stund på scenen inne i danshallen. 
(null)

(null)

(null)

Därefter var det dags att åka hem. Lucas och Denniz badade i poolen medan vi andra lagade mat. När poolen inte längre lockade lekte Emelie och Lucas en by favoritlek. Han "hittade" saker och hon skrev upp dem på hans etcha sketch. Han var mycket nöjd. 

Vid 20.20 somnade hjälten i sin vagn och lades över i ett kvavt sovrum. Nu ligger han där med vidöppna fönster och sover som en prins. 

(null)

(null)

(null)

Robert & jag ska avsluta kvällen med att se säsongsavslutningen av Himmelsdalen. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sabina

En barn och graviditetsblogg

RSS 2.0